over ons

 
manodestra.jpg

Over ons

WAT WIJ DOEN IS ONZE PASSIE
Hier bij Manodestra willen we een complete online oplossing bieden voor bedrijven. U hoeft geen IT-personeel aan te werven, dure servers te kopen, uw website te onderhouden of uw digitale marketing te beheren. We doen alles en werken net zo hard als u om uw bedrijf zowel online als offline op de kaart te zetten.

ONS HART
Wij geloven dat het belangrijk is om te investeren in liefdadigheidsorganisaties. Wij bieden geselecteerde organisaties onze service gratis aan. Als u weet heeft van een goed doel dat onze hulp kan gebruiken, laat het ons weten.

ONS TEAM
We zijn gevestigd op verschillende locaties over de hele wereld en werken allemaal samen via het Google Suite-platform. U kunt contact met ons opnemen in het Nederlands, Engels, Italiaans en Frans. Onze missie is om startups en bedrijven online te brengen met de nieuwste beschikbare digitale marketingtools en ervoor te zorgen dat u uw concurrentie altijd voor bent.

Met Manodestra weet u dat u werkt met een gekwalificeerde Google-partner, zodat u altijd deskundig en professioneel advies krijgt. We zullen net zo hard werken als u om uw bedrijf te laten groeien, en we zullen niet stoppen totdat u volledig tevreden bent.